Beste Wijnliefhebber,

Wij heten u van harte welkom op onze website.
Winefield's Auctioneers is het eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis in Nederland. Naast het organiseren van wijnveilingen in Amsterdam en Singapore, organiseert Winefield's ook andere wijngerelateerde activiteiten zoals wijncursussen. Alle informatie hierover vindt u op deze website.
Wijnveiling Amsterdam 14 december 2014

De laatste wijnveiling van 2014 in Amsterdam zit er weer op.

Wij mochten weer veel nieuwe en oude gezichten verwelkomen op onze veilinglocatie in Restaurant Dauphine. De mensen die de moeite hadden genomen om naar de veiling te komen, werden beloond met een mooie voorproeverij, waar meer dan 30 topwijnen te proeven waren, begeleid met lekkere hapjes.

De veilingresulaten vindt u hier [75 KB] .

Graag verwelkomen we u weer op onze volgende veiling op 12 april 2015.  
uw wijn verkopen?

U kunt voor de komende veilingen nog wijnen inzenden. Wil u een kosteloze en vrijblijvende taxtie voor uw wijnen ontvangen? Neem dan contact me ons op. U vindt hier het sjabloon [33 KB] hoe u uw wijnen kunt aanleveren voor taxatie.


LIVE online bieden

Omdat niet iedereen altijd in gelegenheid is om naar de veiling te komen en er toch graag bij zou willen zijn, biedt Winefield's u vanaf heden de mogelijkheid om LIVE online mee te bieden in de wijnveiling. Hiermee kunt u de veiling LIVE volgen met beeld en geluid en LIVE meebieden in de veiling, alsof u zelf in de veilingzaal zit. Via deze manier kunt u zorgen dat u niet wordt overboden op uw gewenste lots en uw biedingen gegarandeerd succesvol zijn.

U kunt via deze link naar het LIVE platform: LIVE ONLINE AUCTION  

online schriftelijk bieden

Om het bieden voor u nog makkelijker te maken, kunt ook online schriftelijk bieden in de veiling. Het werkt als volgt: u vult uw gegevens op het online schriftelijk biedformulier in en daaronder de lotnummers en uw maximale biedingen. De veilingmeester zal dan tijdens de veiling namens u op de gewenste lots bieden tot uw maximale bod. De kans is dus aanwezig dat u het lot dan krijgt toegewezen voor een lagere prijs, maar nooit boven de maximale prijs die u wilt bieden! Als wij uw biedingen hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om deze te bevestigen.  internationaal erkende WSET® wijncursussen

Winefield's verzorgt als erkend WSET® opleider de internationaal erkende WSET® wijncursussen op diverse niveaus in Amsterdam. Bij de wijncursussen van Winefield's wordt niet bezuinigd op de te proeven wijnen en op de (top)docenten zoals Frank Smulders MW, Cees van Casteren MW, Martin Derksen, Chantal Smeets en niet in de laatste plaats bourgogne kenner Karel de Graaf. Wil je de inhoud van de verschillende cursussen bekijken? Kijk dan bij Cursussen! Kijk in de cursusagenda voor de exacte cursusdata in 2014 of schrijf je meteen in op de pagina Inschrijven! Wijnkenner word je bij Winefield's!  

Over Winefield's | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Nieuwsbrief | Contact
© Winefield’s Auctioneers 2005 - 2015 | Laatste wijziging: 5 december 2015