Beste Wijnliefhebber,

Wij heten u van harte welkom op onze website.
Winefield's Auctioneers is het eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis in Nederland. Naast het organiseren van wijnveilingen in Amsterdam en Singapore, organiseert Winefield's ook andere wijngerelateerde activiteiten zoals wijncursussen. Alle informatie hierover vindt u op deze website.
wijnveiling Singapore 26 april 2015

De komende wijnveiling in Singapore is op zondag 26 april 2015.

Het aanbod in deze veiling bestaat voornamelijk uit Bordeaux en Bourgogne in het absolute topsegment zoals Château Pétrus, Château Lafite-Rothschild en Romanée Conti. Ook komen er diverse bijzondere collecties onder de hamer. Uiteraard zullen er ook veel 'drinkwijnen' in alle prijscategoriën onder de hamer komen.

U kunt hier de veilingcatalogus downloaden [6.153 KB] .

Veilingdetails:
Proeven: zondag 26 april 2015 vanaf 13:00 CST
Veiling: zondag 26 april 2015 om 14:00 CST
Locatie: Grand Copthorne Waterfront Hotel, Singapore.  
Wijnveiling Amsterdam 29 maart 2015

De eerste wijnveiling van 2015 in Amsterdam was een groot succes.
Wij mochten weer veel nieuwe en oude gezichten verwelkomen op onze veilinglocatie in Restaurant Dauphine.

De mensen die de moeite hadden genomen om naar de veiling te komen, werden beloond met een mooie voorproeverij, waar meer dan 30 topwijnen te proeven waren.

De veilingresultaten vindt u hier [81 KB] .

Wij verkomen u graag waar op onze volgende veiling op 28 juni 2015 in Amsterdam.

U kunt voor deze veiling nog wijnen inzenden. Wilt u een kosteloze en vrijblijvende taxtie voor uw wijnen ontvangen? Neem dan contact met ons op.  
uw wijn verkopen?

Winefield's Auctioneers organiseert jaarlijks acht wijnveilingen in Amsterdam en Singapore. Daarom kunt u altijd voor de komende veilingen wijnen inzenden. Wilt u een kosteloze en vrijblijvende taxtie voor uw wijnen ontvangen? Neem dan contact met ons op.
U vindt hier het sjabloon [33 KB] hoe u uw wijnen het makkelijkst kunt aanleveren voor een taxatie-aanvraag.
LIVE online bieden

Omdat niet iedereen altijd in gelegenheid is om naar de veiling te komen en er toch graag bij zou willen zijn, biedt Winefield's u vanaf heden de mogelijkheid om LIVE online mee te bieden in de wijnveiling. Hiermee kunt u de veiling LIVE volgen met beeld en geluid en LIVE meebieden in de veiling, alsof u zelf in de veilingzaal zit. Via deze manier kunt u zorgen dat u niet wordt overboden op uw gewenste lots en uw biedingen gegarandeerd succesvol zijn.

U kunt via deze link naar het LIVE platform: LIVE ONLINE AUCTION  

online schriftelijk bieden

Om het bieden voor u nog makkelijker te maken, kunt ook online schriftelijk bieden in de veiling. Het werkt als volgt: u vult uw gegevens op het online schriftelijk biedformulier in en daaronder de lotnummers en uw maximale biedingen. De veilingmeester zal dan tijdens de veiling namens u op de gewenste lots bieden tot uw maximale bod. De kans is dus aanwezig dat u het lot dan krijgt toegewezen voor een lagere prijs, maar nooit boven de maximale prijs die u wilt bieden! Als wij uw biedingen hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om deze te bevestigen.  internationaal erkende WSET® wijncursussen

Winefield's verzorgt als erkend WSET® opleider de internationaal erkende WSET® wijncursussen op diverse niveaus in Amsterdam en Den Haag. Bij de wijncursussen van Winefield's wordt niet bezuinigd op de te proeven wijnen en op de (top)docenten zoals Frank Smulders MW, Cees van Casteren MW, Martin Derksen en niet in de laatste plaats bourgogne kenner Karel de Graaf. Wil je de inhoud van de verschillende cursussen bekijken? Kijk dan bij Cursussen! Kijk in de cursusagenda voor de exacte cursusdata in 2015 of schrijf je meteen in op de pagina Inschrijven! Wijnkenner word je bij Winefield's!  

Over Winefield's | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Nieuwsbrief | Contact
© Winefield’s Auctioneers 2005 - 2015 | Laatste wijziging: 9 maart 2015