Beste Wijnliefhebber,

Wij heten u van harte welkom op onze website.
Winefield's Auctioneers is het eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis in Nederland. Naast het organiseren van wijnveilingen in Amsterdam en Singapore, organiseert Winefield's ook andere wijngerelateerde activiteiten zoals wijncursussen. Alle informatie hierover vindt u op deze website.
Wijnveiling Amsterdam 29 maart 2015

De komende wijnveiling in Amsterdam is op zondag 29 maart 2015. In deze veiling komt er een mooie selectie Rhône wijnen onder hamer, inclusief Hermitage 'La Chapelle' direct uit de kelders van Paul Jaboulet-Aîné.
Daarnaast zal er ook een collectie top-wijnen worden aangeboden zoals Château Pétrus uit diverse jren, Château Latour, Château Margaux, Château Lafite-Rothschild en Château Mouton-Rothschild. Ook komen er veel lekkere, betaalbare 'drinkwijnen' uit alle windstreken onder de hamer. De veiling wordt afgesloten met een mooi aanbod Versterkte wijnen en gedestilleerd.

U kunt voor deze veiling nog wijnen inzenden tot 16 februari 2015. Wilt u een kosteloze en vrijblijvende taxatie voor uw wijnen ontvangen? Neem dan contact me ons op.

 
Veilingdetails:
Proeven: zondag 29 maart 2015 vanaf 10:30.
Veiling: zondag 29 maart 2015 om 11:00
Locatie: Auditorium@Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097, BL Amsterdam  

De veilingcatalogus voor deze veiling kunt u hier downloaden na 10 maart 2015. Wilt u liever een gedrukt exemplaar thuis ontvangen? Vul dan het catalogus aanvraagformulier in.
 
uw wijn verkopen?

Winefield's Auctioneers organiseert jaarlijks acht wijnveilingen. Daarom kunt u altijd voor de komende veilingen nog wijnen inzenden. Wil u een kosteloze en vrijblijvende taxtie voor uw wijnen ontvangen? Neem dan contact me ons op.
U vindt hier het sjabloon [33 KB] hoe u uw wijnen het makkelijkst kunt aanleveren voor een taxatie-aanvraag.


LIVE online bieden

Omdat niet iedereen altijd in gelegenheid is om naar de veiling te komen en er toch graag bij zou willen zijn, biedt Winefield's u vanaf heden de mogelijkheid om LIVE online mee te bieden in de wijnveiling. Hiermee kunt u de veiling LIVE volgen met beeld en geluid en LIVE meebieden in de veiling, alsof u zelf in de veilingzaal zit. Via deze manier kunt u zorgen dat u niet wordt overboden op uw gewenste lots en uw biedingen gegarandeerd succesvol zijn.

U kunt via deze link naar het LIVE platform: LIVE ONLINE AUCTION  

online schriftelijk bieden

Om het bieden voor u nog makkelijker te maken, kunt ook online schriftelijk bieden in de veiling. Het werkt als volgt: u vult uw gegevens op het online schriftelijk biedformulier in en daaronder de lotnummers en uw maximale biedingen. De veilingmeester zal dan tijdens de veiling namens u op de gewenste lots bieden tot uw maximale bod. De kans is dus aanwezig dat u het lot dan krijgt toegewezen voor een lagere prijs, maar nooit boven de maximale prijs die u wilt bieden! Als wij uw biedingen hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om deze te bevestigen.  internationaal erkende WSET® wijncursussen

Winefield's verzorgt als erkend WSET® opleider de internationaal erkende WSET® wijncursussen op diverse niveaus in Amsterdam. Bij de wijncursussen van Winefield's wordt niet bezuinigd op de te proeven wijnen en op de (top)docenten zoals Frank Smulders MW, Cees van Casteren MW, Martin Derksen, Chantal Smeets en niet in de laatste plaats bourgogne kenner Karel de Graaf. Wil je de inhoud van de verschillende cursussen bekijken? Kijk dan bij Cursussen! Kijk in de cursusagenda voor de exacte cursusdata in 2014 of schrijf je meteen in op de pagina Inschrijven! Wijnkenner word je bij Winefield's!  

Over Winefield's | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Nieuwsbrief | Contact
© Winefield’s Auctioneers 2005 - 2015 | Laatste wijziging: 5 januari 2015